MÖLK startades som utbildnings- och konsultbolag av Dietmar Mölk 1990. Till en början var huvudinriktningen marknadsjuridik, organisationsutveckling, reklam, sälj och marknadsföring. Samtidigt med att bolaget växte fortsatte Dietmar Mölk som lärare på Linköpings universitet på deltid – och gör så än idag.

Redan i mitten av 90-talet utvidgades utbildningsutbudet till KY- och så småningom YH-utbildningar, utbildningssamarbeten med industrin och mot slutet av 90-talet mot data/IT-världen.

1995-2000 genomförde vi ett antal stora EU-Mål 3- och Mål 4-projekt och ett av dem, Pegasus (Kommunikationsdesign 1 år) utsågs till Sveriges bästa EU-projekt.

1999-2007 drev vi IT-gymnasiet med 250 studerande, deltog aktivt med utbildning och kvalitetssäkring av YH-utbildningar, fortsatte som marknads- och organisationskonsulter åt andra utbildningar och industrin och startade framgångsrikt en Företagarskola som fortfarande är aktiv.

Sedan 2010 driver vi egna YH-utbildningar, idag huvudsakligen inom mjukvaruutveckling. Vi samarbetar fortfarande med andra utbildningsföretag, industriföretag, och andra samarbetspartners som konsulter och lärarresurser.

 

Vi eftersträvar i allt vi gör högsta möjliga kvalitet vad gäller pedagogik, innehåll och måluppfyllelse samtidigt som vi brinner för att utveckla människor, företag och organisationer.

Vi samarbetar aktivt med Östsvenska Yrkeshögskolan AB, SKILL, Campus i Småland och Linköpings Universitet.

 

Jobba hos oss

Har du någon specialistkompetens inom något av områdena vi utbildar inom, lätt för människor, är positiv och besitter överlag en social personlighet så är vi intresserade av att träffa dig!

För rätt person kan vi erbjuda både stora och små tjänster.